lördag 22 december 2007

Rodney McKay

Rodney McKay är egentligen med i Stargate Atlantis, men som Chriss sa så borde alla få ha sin egen personliga Rodney, och tja, i min värld så har alla det.

Om det inte är tydligt så håller han alltså i en laptop, alltså.

Man vet alltså inte om Rodney faktiskt finns eller bara är något som huvudpersonerna fantiserat fram. Men det gör ingenting.

Nummer 4



Chriss kom på dialogen i ruta två, och det var alldeles för bra för att inte använda, insåg jag.

fredag 21 december 2007

Nummer 3



Är det bara mig det här händer hela tiden?

Chriss

Chriss är lite som Trams, jag vet inte hur mycket hon kommer vara med. Hon kommer säkert dyka upp när man minst anar det, hon också.

Som man kan se på den fina bilden är ju Chriss ganska övertygad om sin egen bästhet. Jag tänker inte uttala mig om den här, för då kommer hon bli arg och ge mig sin berömda "death glare" - den är läskigast i Europa typ.

Jaa... jag vet inte vad jag ska säga mer. Chriss gillar manga, speciellt Malik. ^^

Trams

Det är svårt att säga hur stor roll Trams kommer ha här, hon tar stor plats i andra kreativa verk av undertecknad, så antagligen glider hon in här en del, men man vet aldrig. Främst handlar det nog om Ell och sidekicken.

Hur som helst, Trams viktigaste funktioner (alltid :P) är hennes Stargate-beroende samt SMS. Utan det skulle nog jag dö, så det är ganska bra att hon är sån.

Trams ser iaf ut såhär ungefär.

Nummer 2

Den där det fortsatte

Den andra serien gjordes också innan karaktärernas utseenden var fulländade.

Den eviga sidekicken

Som alla coola personer har Ell såklart en sidekick. Det här är han. Han har inget namn, för han är inte baserad på en riktig person (utseendemässigt påminner han dock om Harry Potter, vilket kan vara en slump), och mest verkar han vara den person som Ell gnäller om sitt liv hos.

Hans poäng är egentligen mest att finnas där när ingen riktig person kan ta hans repliker eftersom en serie med bara en enda person kan bli ganska seg ibland. Misstänker jag.

Nummer 1

Den där allt började
Den första serien. Kan ju säga att jag inte riktigt kommit på hur huvudpersonen skulle se ut då, men humorn är ändå oslagbar.

Ell

Ell, det är då jag, huvudpersonen i denna smått bisarra webcomic. Ell har problem som alla andra, oftast går de ut på de små vardagsproblemen som hon stöter på och måste "lösa". Jag tycker personligen att hon är ganska lik mig, utseendemässigt, fast det vet man ju aldrig.

Ell skulle nog säga att de viktigaste sakerna som finns är Harrison Ford, choklad och kaffe. Jag håller med.

Eftersom serien faktiskt handlar om världen som Ell ser den behöver den inte alltid vara som i verkligheten. Det är det som är så bra.

The World According to Ell

Kan jag rita? Nej. Har jag humor? Tveksamt. Ändå har jag numera min egen webcomic. Det ska bli intressant att se hur det blir med den.

//Ell